caren van herwaarden

op dit moment.....

ATELIERAFSPRAAK

Atelier is open voor bezoekers op afspraak, volgens de COVID-19 regelgeving. U bent van harte welkom om een afspraak te maken. Als u zich ziek voelt, aarzel dan niet om te annuleren. 

 aquarel        

Op de pagina https://www.cvanherwaarden.nl/nl/aanbieding-bestellen vind je gesigneerde tekeningen en aquarellen (origineel, in passe-partout met buitenmaat 40 x 30 cm) Gedurende de lockdown zijn ze voor een speciale prijs te koop: 225 euro per stuk, inclusief 9% BTW en verzendkosten. Buiten Nederland 25 euro extra.

 

History, 2021, collage 300 x 450 cm tot nu toe

Doorwerken tijdens lockdown:

Het is stil en uitgestorven maar tijdens de Corona crisis wordt er door kunstenaa gewoon doorgewerkt. Naast de economische malaise die zeker ook beeldend kunstenaars treft (tentoonstellingen geannuleerd, atelierbezoeken afgelast, geplande tentoonstellingen zijn onzeker) hebben wij een groot voordeel: ongehinderd doorwerken in de isolatie van het atelier. 

Mijn grote tekeningen en aquarellen van groepen (mensen of paarden) zijn de laatste tijd complexer, explosiever geworden. Het is voor mij een manier om verbanden te zien, ze vormen een databank van oerdriften: van kwaad- tot goedaardig, ze zijn beurtelings onheilspellend of intiem.

 

  Op Drift, 2021, aquarel, 265 x 304 cm, verkocht

Drawing Inventions Academy (DIA) start in september 2021 een nieuw Master traject, er zijn nog plaatsen over. Professionele kunstenaars (tekenaars) kunnen zich tot 16 juni op de website aanmelden.  De begeleiders zijn Arno Kramer, Marisa Rappard en Caren van Herwaarden. kijk voor meer informatie: www.drawinginventionsacademy.com